Doner med skattefradrag

Online betaling

OBS !! - vi oplever fejl i denne funktion pt.
Send gerne i stedet dit bidrag ved at indbetale til Reg. nr. 8401 Konto nr. 1016064. Husk at skrive dit cpr. nr. så vi kan indberette din gave til Skat.

Brug Med vores betalingsmodul her på siden klarer du let din betaling til Merkur Fonden. Du udfylder felterne, inklusive dit cpr.nr. Fra modulet går du videre til den type betaling, du ønsker. Hvis du indbetaler med et CVR-nr. må du dog ikke bruge MobilePay. Uanset hvilken betalingsform du vælger i vores betalingsmodul, kan du få skattefradrag. I 2024 op til 18.300 kr. 

Online betaling
Personlig pulje

Opret din egen personlige pulje (istedet for din egen fond)

En personlig pulje kan støtte særlige temaer og projekter med en lidt større sum over en periode.
Donor kan, hvis han/hun ønsker det, få indflydelse på bevillingsindstillingerne, inden de besluttes af Merkur Fondens bestyrelse. Selv at oprette en almennyttig fond kræver i praksis en meget stor donation, før det giver mening med de mange omkostninger og formaliteter, der følger med. En personlig pulje hos Merkur Fonden giver donor mange af fordelene ved at etablere en selvstændig fond – og samtidig med det en kvalificeret proces for gavegivningen og professionel hjælp til administration.

Personlig pulje
Nemt og hurtigt

Doner med MobilePay

Du kan nemt og hurtigt overføre til MobilePay nr. 12036.

Bemærk: Vi kan ikke give dig skattefradrag med denne løsning. 

Bemærk også: Hvis du giver et beløb over 1.000 kr, beder vi om en kontooverførsel eller onlinebetaling i stedet for en direkte MobilePay-betaling. Hvidvaskloven kræver, at vi kender identiteten på afsendere af større beløb.

Vil du gøre det til en vane?

Opret en fast overførsel

Det kan være en rigtig god ide at etablere en fast overførsel. Det er hurtigt gjort i din netbank, og så sikrer du formålet regelmæssig hjælp. Selvfølgelig kan du også her øremærke eller lade være - og du får fradrag. I 2024 er det 18.300 kr.

Læs mere om konto-til-konto overførsel

Andre støttemetoder